banner.jpg

- SALE

- SUKHA PRODUCTS

- WOONKAMER

- FEST AMSTERDAM

- JUWELENKISTJE/TASJES

- HK LIVING

Facebook InstagramPinterest

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Rozengeur & Maneschijn - Voorwaarden

Verkoopvoorwaarden Rozengeur & Maneschijn

Het is belangrijk dat u voor het plaatsen van een bestelling de algemene voorwaarden goed doorneemt. Als u een bestelling plaatst betekend dit dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Het kan voorkomen dat een kleur of afmeting iets van een productfoto afwijkt van het artikel dat u krijgt. Deze afwijkingen geven u als koper niet het recht het product kostenloos te retourneren.

Prijzen:
De vermelde prijzen voor de producten zijn in Euro's inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Typefouten van prijzen mogen we herroepen en worden niet voor de foutief getypte prijs verkocht.

Betalen:
Bij ons kunt u betalen via ideal (mollie payments) of vooruitbetaling per bank
Betaling richt u aan NL11 ABNA 0433 7669 99 ten name van Rozengeur & Maneschijn Heerlen ovv uw ordernummer.
Betalen graag binnen 6 dagen en geschiedt dus vooraf.


Verzendkosten:
Voor alle bestellingen bedragen de verzendkosten 5,75 per bestelling, ongeacht het aankoopbedrag. Wij verzenden via DHLforyou.
Voor Belgie en Duitsland zijn de kosten 10,- per bestelling, tot 2 kg. .
Voor kleinmeubels gelden afwijkende verzendkosten.
Banken van Fest Amsterdam hebben geen verzendkosten mits afgeleverd op de begane grond.

Levering:
Zodra uw betaling is ontvangen door ons, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd. U ontvangt hiervan een bevestiging per email. Wij versturen alle pakketten via DHLforyou, welke deze na 1 2 dagen bezorgt. Voor buitenlandse zendingen is dit 3 4 dagen.
Bent u in de gelegenheid, dan kunt u ook de bestelde artikelen afhalen en/of afrekenen in de winkel in Heerlen.
U bent zelf verantwoordelijk voor controle van het juiste afleveradres, is er bv een postcode of huisnummer niet juist vermeld, zijn de bijkomende verzendkosten voor rekening van de klant.


Retourneren of ruilen:
Bij Rozengeur & Maneschijn kunt u alle artikelen binnen veertien dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Voorwaarde is wel dat het product compleet en ongebruikt is en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking zit. Retour graag aanmelden via een email naar info@rozengeurmaneschijn.nl en het pakket retourzenden met het, ingevulde, retourenformulier dat bij elke order wordt bijgevoegd.
De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Wij raden u altijd aan het pakket te retourneren met track & trace code. Op deze manier is uw betelling te volgen. U als afzender bent verantwoordelijk voor de retourzending. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de retourzending.


Terugstorttermijn:
Rozengeur & Maneschijn streeft ernaar het bedrag, exclusief verzendkosten, binnen 3 dagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening te storten.
Retouradres:
Rozengeur & Maneschijn
Nieuwhuisstraat 3
6417 AG Heerlen

Garantie:
Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

Overmacht:
Rozengeur & Maneschijn heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit schrijftelijk mee te delen en zonder dat Rozengeur & Maneschijn gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkdeid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.
Onder overmacht wordt verstaan, iedere tekortkoming welke niet aan Rozengeur & Maneschijn kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en ook niet op grond van de wet of rechtshandeling voor haar rekening komt.


Alle weergegeven prijzen in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW .

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap

footer.jpg